Salgs- og leveringsbetingelser for Social Media-klassen

Nedenstående betingelser vedrører David Lorentzen ApS’ levering af ydelsen Social Media-klassen (herefter Klassen) til kunder af denne service (herefter medlemmer).

Abonnement og adgang til onlineportalen

Dit medlemskab af Klassen er personligt og du må ikke overdrage, sælge eller på anden måde give andre adgang til Klassen eller dens indhold. Dit brugernavn og password er fortroligt og du skal opbevare og behandle det på en måde, som sikrer, at der ikke sker misbrug.

Betaling, faktura og adgang

Når du køber et medlemskab af Klassen betaler du for det valgte type medlemsskab. Betaling foregår med betalingskort og kvitteringen sendes automatisk til den e-mailadresse, du oplyser ved køb.

Du får adgang til Klassen ved at logge ind med det brugernavn og password, du vælger ved dit køb af medlemskab. Glemmer du dit password, kan du nulstille det ved at følge instruktionerne for glemt password på login-skærmen. Dit brugernavn kan ikke ændres.

Automatisk forlængelse af medlemsskab

Dit medlemsskab fortsætter indtil det opsiges. Forud for hver ny periode trækker David Lorentzen ApS denne periodes betaling på det betalingskort, du har tilknyttet til din medlemskonto. Når du køber et medlemsskab giver du samtidigt David Lorentzen ApS lov til denne automatiske kortbetaling.

Er kortet ugyldigt eller kan David Lorentzen ApS af anden årsag ikke trække beløbet for den nye periode, annulleres medlemsskabet og du får besked herom.

Opsigelse

Du opsiger dit medlemskab ved at klikke på ”annuller medlemskab” på din konto-siden. Hvis du opsiger vil dit eksisterende abonnement forsætte indtil periodens udløb, men vil ikke blive automatisk fornyet.

Ophavsrettigheder, ejerskab og kopiforbud

Alt indhold på davidlorentzen.dk/klassen er beskyttet af lovgivningen og tilhører ubetinget David Lorentzen ApS. Dette omfatter blandt andet men ikke udelukkende kildekode, design, tekst, billeder/fotografier, video, grafik, dokumenter.

Som medlem har du adgang til indholdet, men du må ikke hverken kopiere eller optage dette indhold. Overtrædelse af dette forbud vil blive retsforfulgt.

Samtykke til behandling af persondata

Når du køber et medlemsskab, giver du samtidigt samtykke til, at David Lorentzen ApS kan opbevare og behandle de oplysninger, du afgiver i forbindelse med købet, som f.eks. identifikationsoplysninget (navn, adresse, e-mailadresse med videre), betalingskortnummer, CVR-nummer og hvad der ellers er relevant for dit medlemsskab.

David Lorentzen ApS’ behandling af persondata er nærmere beskrevet i min privat- og cookiepolitik som du ved køb af medlemsskab af Klassen ligeledes giver samtykke til.

Min hovedsides webstedsadresse er: https://davidlorentzen.dk.

Social media-klassens webstedsadresse: https://social-media-klassen.dk/klassen