Priser

Social Media-klassens individuelle medlemskaber kan tegnes for fire måneder og tolv måneder. Indholdet i medlemskaberne er det samme, men prisen pr. måned er 37,5% lavere hvis du køber 12 måneder frem for 4 måneder.

Gruppemedlemskab

Social Media-klassens gruppemedlemskaber er for tre eller flere personer og kan tegnes for 12 måneder. Klik her for at se priser for gruppemedlemskab

Adgang i

4 måneder

DKK 800,00

Ekskl. moms

Personlig onboarding

Adgang til alt materiale

40% rabat på 1-til-1 rådgivning

9 årlige online Spørgehjørner

Adgang til lukket Facebookgruppe

Adgang i

12 måneder

DKK 1.500,00

Ekskl. moms

Personlig onboarding

Adgang til alt materiale

40% rabat på 1-til-1 rådgivning

9 årlige online Spørgehjørner

Adgang til lukket Facebookgruppe

FAQ

Nej, det kan du ikke og det er de flere praktisk og tekniske årsager til. Dem vil jeg ikke komme ind på her, men jeg vil til gengæld garantere dig: Du skal gå i hi under en meget stor sten et øde sted, hvis du skal kunne overse, at dit medlemsskab er på vej til at blive fornyet: Både 14 og 3 dage før en ny periode starter, vil du få besked pr. mail om, at du skal huske at opsige dit medlemsskab, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Nej, det kan du ikke. Hvis du skal have succes med social media marketing, så nytter det ikke, at du forsøger at spise elefanten i én mundfuld. Derfor giver jeg dig slet ikke den mulighed.

Det gør du ikke nogen steder, for den mulighed tilbyder jeg slet ikke; af samme årsag som at mindste periode for medlemskab er fire måneder.
En gratis prøveperiode er ikke til nogens fordel. Risikoen ville være, at du slet ikke når at sætte dig ind i tingene. Jeg taber en potentiel kunde, du taber en masse viden – ingen er glade.

Jo da! Dette her!

Du kan opsige når som helst og så slutter dit medlemskab, når den aktive periode udløber.